Tilbygning, renovering og ombygning af hus

Har du brug for mere plads i din bolig? Så kan en tilbygning eller en ombygning af hus være en ideel løsning for dig. Hos DR Tømrerfirma ApS tilbyder vi blandt andet ombygning, tilbygning og renovering af hus for kunder i områderne omkring Aarhus, Viby, Højbjerg og omegn.

Skab mere plads i boligen med en tilbygning

Er pladsen blevet for trang i din bolig, kan vi udvide huset med en tilbygning, eller vi kan lave tagetagen om til beboelse. Vi kan også foretage en ombygning af dit hus, så du får en optimal udnyttelse af dine eksisterende kvadratmeter.

Vælger du en tilbygning, kan den enten være identisk med det eksisterende hus, eller den kan være en stærk kontrast, som kan opfriske husets samlende udtryk. Vi kan også bygge garage eller bygge carport, så der bliver plads til bilen eller den ekstra bil.

Skab mere plads i boligen med renovering af hus

Der er også mulighed for, at vi fjerner eller flytter eksisterende vægge i huset. Ved at ombygge eller renovere hus kan man åbne huset op og få en god sammenhæng og dermed en bedre udnyttelse af pladsen.

Der er mange muligheder ved renovering og ombygning af parcelhus eller villa.

Vi hjælper dig igennem fra ide til det færdige projekt, uanset hvad du vælger. Vi har et bredt valg af løsninger klar til din renovering. 

Vi sætter altid den faglige stolthed i højsædet, således du kan være sikker på at få flotte og holdbare resultater, når du benytter DR Tømrerfirma ApS.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser for en tilbygning til hus afhænger blandt andet af, hvor stor tilbygningen skal være, og om der for eksempel skal etableres køkken eller bad. Desuden afhænger den endelige pris også af valg af materialer samt specielle ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning eller ombygning af hus

Kontakt os på telefon 29 60 30 17 eller 29 60 30 77 for at få et uforpligtende tilbud på en tilbygning, ombygning eller renovering af hus. 

Du kan også skrive til os på vores e-mail dr@drtomrerfirma.dk.​

Indhent tilbud​

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

DR Tømrerfirma ApS

CVR: 39530597

Kontakt

Telefon: 29 60 30 17 /  29 60 30 77

E-mail: dr@drtomrerfirma.dk